"Zbog statusa vam oproste sve – flaša votke je postala moj najbolji prijatelj" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Zbog statusa vam oproste sve – flaša votke je postala moj najbolji prijatelj”

Nekadašnji holandski fudbaler Vesli Snajder otkrio je “kako mu je votka postala najbolji prijatelj”.

Snajder se prisetio vremena koje je proveo igrajući u veznom redu Real Madrida, gde je igrao od 2007. do 2009. godine.

Već 2010. je osvojio triplu-krunu sa Interom i zaigrao u finalu Svetskog prvenstva sa Holandijom, ali je njegova karijera mogla da ima potpuno drugačiji tok.

“Bio sam mlad i uživao sam u slavi i pažnji. Moglo je da sve pođe po zlu. Nije bilo droge, ali jeste alkohola i ‘rok-en-rola’. Na to sam se navikao, kao jedna od zvezda… Vas kao igrača Reala obožavaju”, glasi deo Snajderove autobiografije.

Tridesetšestogodišnjak je karijeru završio u Al-Garafi 2019. godine.

“Zbog vašeg statusa i popularnosti vam sve opraštaju. Čak i da sam se valjao po ulici, trošio hiljade evra i častio sve u baru. Ne mogu da kažem da sam puno odoleo. Ostao sam sam posle razvoda i nisam video mog malog Džesija puno. A ja se loše snalazim kada sam sam. Zašto biste ikada bili sami kada imate toliko prijatelja sa kojima možete da provodite vreme”, priseća Snajder i nastavlja:

“Nisam ni shvatio da mi je flaša votke postala najbolji prijatelj. Igrao sam dosa dobro, ali su rekli da sam mogao da budem još bolji. I pored toga sam dosta igra, ali ne toliko dobro i naoštreno, manje skoncentrisano. Moj stav nije bio vredan Real Madrida. Lagao sam sebe da stvari idu dobro i svojom inteligencijeom sam se održavao. Fizički sam se polako ‘raspadao’. Manje sam trčao, sve nadoknađivao svojom tehnikom i načinom šutiranja. Nadao sam se da niko neće primetiti”.

Danas objavljeno

Đoković putuje u Ameriku!

D

“Obradović je nevjerovatan, očekujem uspone i padove tokom sezone”

D

Poznati parovi plej-ofa: Jokić kreće od najboljeg defanzivca lige!

D

Ostavite komentar