27. Jula 2022.

Zbog preljube prekinuto prijateljstvo: Milijarder prodao kompletan udeo u Tesli

Big Portal

To je uradio nakon medijskih izveštaja da je njegova supruga imala aferu sa glavnim izvršnim direktorom Tesle, oblavio je Vol strit žurnal (WSJ).

Njujorški poslovni dnevni list nije uspeo da utvrdi vrednost Brinovih vlasničkih udela u Maskovim kompanijama, niti da li je već obavljena bilo kakva prodaja, prenosi Raša tudej.

Navodna veza između Maska i Brinove supruge je prekinula dugo prijateljstvo između dvojice biznismena, dodaje WSJ, pozivajući se na ljude upoznate s dešavanjem.

Brin je, kako navodi WSJ, finansijski pomagao Masku od 2008. kada je kompanija “Tesla” bila u problemima tokom finansijske krize, a 2015. godine Mask je Brinu poklonio jedno od prvih “Teslinih” potpuno električnih SUV vozila.

Mask, najbogatiji čovek na planeti, negirao je da je imao aferu sa Brinovom suprugom Nikol Šanahan, odbacujucći medijske izveštaje kao “totalnu glupost” i tvrdeći na Tviteru da nije imao seks “vekovima”.

Do veze je navodno došlo prošlog decembra, a Brin je u januaru podnela zahtev za razvod, preneo je WSJ.

Neto bogatsko Maska se procenjuje na 240 milijardi dolara, dok je Sergej Brin na osmom mestu sa 95 milijardi dolara, prema “Blumbergovom” indeksu milijardera.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare