Zbog politike fizički obračun, trojica uhapšena - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Zbog politike fizički obračun, trojica uhapšena

Policija u Bratuncu danas je lišila slobode više lica nakon fizičkog obračuna u tom mjestu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik odakle dodaju da su i ljekarsku pomoć zatražila tri lica.

Policiji je danas u 10.15 časova prijavljeno da je više lica narušilo javni red i mir u jednom ugostiteljskom objektu.

Nakon ovog događaja ukazana je ljerkarska pomoć u lokalnom Domu zdravlja licima čiji su inicijali M.G. i J.M.

Iz policije dodaju da je ubrzo nakon toga na trgu u Bratuncu došlo do novog narušavanja javnog reda i mira, pa su policijski službenici lišile slobode više lica, a lice D.Ž. javilo se u Dom zdravlja zbog povreda zadobijenih u tuči.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesna povreda.

U toku je utvrđivanje svih činjenica i okolnosti, nakon čega će Osnovonom javnom tužilaštvu Bijeljina biti podnesen izvještaj o ovim izgredima.

Prema saznanjima Srne, u pitanju je fizički obračun suprostavljenih političkih blokova i njihovih pristalica u Skupštini opštine Bratunac, odnosno članova grupe koja vodi kampanju za smjenu aktuelnog načelnika opštine Srđana Rankića i onih koji ga podržavaju.

(Srna Foto: Ilustracija) 

BN.

Danas objavljeno

Američki general priznao: Za relativno malu sumu smo dobili da se Ukrajinci umjesto nas bore i ginu u ratu protiv Rusije!

M.

Lideri EU opet nesložni: Nema dogovora oko gasa

M.

Evo kako se dijele kompenzacioni i direktni mandati

Vanja A

Ostavite komentar