Zbog ovoga ne treba da "trčite" za muškarcima - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Zbog ovoga ne treba da “trčite” za muškarcima

Iako možda mislite da vi nikada ne biste mogle da budete među ženama koje “hvataju” muškarca, iznenadile biste se koliko je lako upasti u takvu ljubavnu zamku.

U jednom trenutku uvereni ste da ste nezavisna žena kojoj muškarac nije potreban za sreću, a u drugom trenutku dobili ste njegovu poruku i sve je palo u vodu.

Da biste možda drugi put bile jače i odolele tom izazovu, setite se sledeća četiri razloga zbog kojih nikada ne bi trebalo da “trčite” za muškarcem.

Ako nekoga morate da “lovite”, znači da on nije za vas

Kada se pojavi vaša srodna duša, njega nećete morati da “lovite” jer će on biti tu, sa vama. Trčanje za nekim kome uopše nije stalo, nije ništa drugo nego trošenje vremena.

Propuštate kvalitetnije provedena druženja sa važnim ljudima u životu

Umesto druženja sa najboljim prijateljicama ili odlaska na putovanje sa sestrom, vi trošite svoje vreme na nekoga ko se smeje jer vas vrti oko malog prsta.

Na kraju ćete vi biti povređeni

Kada ljubav nije u potpunosti uzvraćena, to ne može da se završi srećno. Na kraju te vaše igre vi ćete biti gubitnica slomljenog srca, piše Index.

Izludećete samu sebe

Neprestano strepljenje oko poruke ili poziva će vas izludeti i skrenuže vam fokus sa znatno važnijih stvari. Uživajte u životu i prestanite da se zamarate osobama koje nisu za vas.

Danas objavljeno

Grad u kom nikada nije dosadno

Vanja A

Glumica objavila rijetku fotografiju svojih 18-godišnjih blizanaca

Vanja A

Ronaldova djeca moraju da poštuju ova pravila

Vanja A

Ostavite komentar