28. Septembra 2019.

Zbog ove žene život Dženifer Lopez postaće noćna mora u sekundi!

Big Portal

Dok film obara sve rekorde gladnosti u bioskopima širom sveta, i do sada je zaradio oko 70 miliona dolara, pevačici i glumici smeši se veliki skandal.

Naime, osim što je njen film zabranjen u Maleziji, zbog kako su naveli “prekomernog nepristojnog sadržaja”, strana štampa piše da se Dženifer smeši i tužba koja bi mogla načisto da joj promeni život.

Već je poznato da je film snimljen prema istinitoj priči, a kao inspiracija im je poslužila Samanta Barbaš, striptizeta koja je pre nekoliko godina zajedno sa svojim koleginicama drogirala bogate muškarce na Volstritu.

Kako piše Daily Mail Samanta je pre dve godine priznala krivicu za drogiranje i iskorišćavanje muškaraca, a sada se požalila na producente i latinoameričku glumicu Dženifer Lopez i izjavila da će ih tužiti.

Ona navodi da su joj producenti ponudili smešan iznos i da zaslužuje pravedniju kompenzaciju za film, jer je on praktično verna “kopija” njenog života.

– Ni Dženifer Lopez ne radi besplatno, zašto bih ja – kratko je prokomentarisala Samanta za strane medije.

Osim toga, Samanta zamera glumici što je uopšte nije kontaktirala zbog uloge. Smatra da je mogla da joj se javi kako bi joj bliže objasnila neke stvari kako bi što autentičnije ispričala njenu priču, a ovako je došlo i do nekih grešaka.

Čini se da čitava ova priča neće ostati samo na filmu jer Samanta piše knjigu o tome na temelju svog iskustva.

https://www.instagram.com/p/B2yv9bnDh4S/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare