Zbog koronavirusa Rolingstonsi otkazali turneju; Otkazan i britanski muzički festival 'Glastonberi' - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zbog koronavirusa Rolingstonsi otkazali turneju; Otkazan i britanski muzički festival ‘Glastonberi’

Rolingstonsi su odlučili da otkažu predstojeću severnoameričku turneju koja je trebalo da se održi od 8. maja do 9. jula zbog pandemije korona virusa koja je uzela maha svuda u svetu.

“Duboko smo razočarani što smo morali da otkažemo turneju. Izvinjavamo se svim fanovima koji su se radovali turneji koliko i mi, ali zdravlje i bezbednost svakoga je sada prioritet”.

”Svi ćemo se zajedno izvući iz ovoga i videćemo se vrlo brzo”, poručili su na drištvenim mrežama Mik Džeger (76), Kit Ričards (76), Čarli Vots (78) i Roni Vud (72).

Turneja Stonsa po Severnoj Americi prošle godine je odložena nakon što je Mik Džeger imao operaciju srca, ali bend je te datume odložio i trijumfalno se vratio na put nastupom u Čikagu.

Poznati britanski muzički festival Glastonberi neće se održati ove godine zbog pandemije virusa Covid-19, saopštili su danas organizatori.

Festival je trebalo da bude održan od 24. do 28. juna ove godine i ove godine trebalo je da se obeleži 50 godinapostojanja festivala, prenosi Rojters.

Među najavljenim učesnicima ovogodišnjeg festivala bili su Pol Mekartni i Tejlor Svift.

Festival Glastonberi je najveći festival na travi i održava se u mestu Pilton u Engleskoj, a poznat je što osim programa savremene muzike ima i druge programe poput plesa, pozorišta, kabarea, cirkusa.

Svake pete godine festival napravi pauzu kako bi se zemljište, ali i lokalno stanovništvo odmorili, a poslednja takva godina bila je 2018.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar