Zbog Eskobara i raznih mešetara BiH je u stanju kakvom jeste - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Zbog Eskobara i raznih mešetara BiH je u stanju kakvom jeste

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je zbog Gabrijela Eskobara i njemu sličnih mešetara koji su pravili karijere i uvećavali bogatstvo na BiH, ona došla u situaciju da je među lošim vijestima Balkana.

Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu američkog specijalnog izaslanika za Zapadni Balkan Gabrijela Eskobara da je BiH izuzetak iz svih dobrih vijesti o Zapadnom Balkanu, Dodik je odgovorio da su svi međunarodni predstavnici i razni izaslanici činili sve da BiH ostane u invalidnom stanju da bi se oni pojavljivali s pomagalima da ona prohoda.

  • Svojim lošim izvještajima, koja su podržavali i mediji koje oni finansiraju, od BiH su napravili crnu tačku za investitore i danas oni pričaju o BDP BiH. Dejtonski mirovni sporazum, za koji se zalažu Srbi i Hrvat, a evo čujem kroz Eskobara i zvanični Vašington, neće muslimani, upravo oni koji uživaju podršku države u kojoj se ni Eskobaru nije mrsko baviti 30 godina politikom – ukazao je Dodik.

On je naglasio da BiH nije funkcoonalna zbog izmjena Dejtonskog mirovnog sporazuma koje su silom sproveli visoki predstavnici, a ne zato što je tako odlučio jedan političar ili jedan narod.

  • Kad smo već kod sposobnosti političara i njihovom angažovanju u privatnom sektoru, predlažem Eskobari da krene od sebe. Samo ga napominjem da privatni sektor ne poznaje sankcije koje su trenutno njegovo osnovno sredstvo za rad – istakao je Dodik.

Danas objavljeno

Policija provjerava prijavu silovanja djeteta u Gračanici

M.

Rusija jasna: Zabranićemo – do kraja godine sigurno

M.

Lajčak: Sastanak Vučića i Kurtija za nekoliko nedjelja?

M.

Ostavite komentar