Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida? - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Zbog čega se bivši partneri javljaju posle raskida?

Ako je vaš partner raskinuo sa vama, a javlja se i kada ste već odlučili da nastavite dalje, vrlo je vjerovatno da će vas cijela situacija stresirati

Ako je vaš partner raskinuo sa vama, a javlja se i kada ste već odlučili da nastavite dalje, vrlo je verovatno da će vas cela situacija stresirati.

– Najverovatnije je da se priseća veze i da mu nedostajete. Moguće je i da mu nedostajete zbog seksa ili zbog osećaja usamljenosti,ali je vrlo moguće da jednostavno želi da bude vaš prijatelj – kazala je psihološkinja Samanta Rodman.

Ako se vaša veza završila na ružan način, moguće je da se vaš bivši partner oseća krivim zbog nečega što je uradio i pokušava da se iskupi tako što će pokušati da održi normalan odnos sa vama. Još jedna od vrlo mogućih opcija jeste činjenica da vi i vaš bivši imate veliki broj zajedničkih poznanika i prijatelja, pa on želi da izgladi odnoskako se ne biste doveli u neprijatnu situaciju ako se negde sretnete

Ukoliko ste vi ta osoba koja je prekinula vezu, moguće je da vaš partner želi da raščisti stvari posle raskida pa se zato javlja.

– Bivši partner pokušava da javi kakobi razjasnio šta se desilo, zašto ste raskinuli i kako biste mu pomogli da lakše preboli raskid i složi stvari u svojoj glavi – rekla je terapeutkinja Ana Pos dodavši da je moguće da on pokušava ponovo da vas osvoji.

Ipak, uzmite u obzir da je vašem bivšem možda dosadno pa želi da ispuni vremenečim pa vam se zato javlja. Eksperti tvrde da ne treba trošitipreviše vremena na razmišljanje o tome šta vaš bivši želi od vas, potrebno je da mu se obratite i direktno i jasno raščistite stvar.

Naposletku, treba da znate da imate svako pravo da ignorišete poruku vašeg bivšeg partnera, posebno ako bi dalji kontakt mogao naštetiti vašem psihičkom zdravlju.

S druge strane, ukoliko je veza koju ste imali bila zdrava i dobra, onda odgovorite na poruku i pokušajte da razjasnite stvari na prijateljski način.

Danas objavljeno

Definicija mode i luksuza: Giorgio Armani “One Night Only” revija u Dubaiju

Vanja A

Šta uraditi u situaciji kada vaš suprug razgovara sa drugom ženom, a vama to smeta?

Vanja A

Zlatni retriver oborio Guinness svjetski rekord za najviše teniskih loptica u ustima

Vanja A

Ostavite komentar