Zbog čega je ovoj djevojci prodaja preko interneta napravila pakao od života - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Zbog čega je ovoj djevojci prodaja preko interneta napravila pakao od života

Prodaja preko interneta potpuno može da vam promeni život iz korena

Devojka iz Velike Britanije po imenu Paris,bavi se prodajom garderobe preko interneta, a Džejd koja je bila kupac,uspela je da napravi pakao od života za samo dve nedelje.

NJih dve su nastavile komunikaciju i nakon kupovine trenerki, a kasnije su počele i privatno da se druže. Veoma su se zbližile i postale najbolje prijateljice, sve dok na jednoj žurki, prijateljica Paris nije upoznala  Džejdinog dečka Konora Dredbija. 

Prodaja preko interneta koštala je veze

NJih dvoje su ostali zajedno do duboko u noć, a Konor je sutradan odmh raskinuo vezu sa Paris. Nedavno je objavio i da je sa Džejd u vezi.

– Osećam se kao da sam prodala dečka za deset funti. Kao da sam ga poslala uz trenerke, kupiš jedno dobiješ drugo gratis. Više nikad ništa neću prodavati onlajn. Sve je bilo tako brzo, od samo prodatih trenerki do raskida. Ta devojka me je pitala par puta da se vidimo i počele smo da se viđamo , a dve nedelje kasnije uzela mi je dečka. Znam da zvuči glupo, ali tačno se tako desilo – kaže Paris i dodaje da veza između njega i Paris nije dugo potrajala, kao i da je molio da joj se vrati.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar