Zbog bebe donela odluku: "Relja je najviše zabrinut" - BIGportal.ba
Ex Yu

Zbog bebe donela odluku: “Relja je najviše zabrinut”

Nikolija Jovanović, kako pišu domaći mediji, mora strogo da miruje tokom druge trudnoće, te ona i njen izabranik Relja Popović sa ćerkom Reom vreme često provode na Bukulji, u kući Nikolijine majke Vesne Zmijanac.

Vesna i Relja, trude se maksimalno da se brinu o Nikoliji i da sve obaveze preuzmu na sebe, piše “Svet”.

– Nije to ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu terapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno. Vesna je Nikoliji desna ruka, dosta joj je pomogla i do sada u čuvanju Ree, a sada trči oko nje. Vesni je životna želja da ima punu kuću unučića, tako da je presrećna. Dođe da pospremi, skuva, kupi šta treba – rekao je izvor pomenutog lista.

– Odu i oni kod nje na Bukulju, pa uživaju u prirodi. Nikolija i Relja su svakako planirali da imaju još dece, ali nisu očekivali da će se trudnoća baš sada desiti. Malo ih je iznenadilo, ali jako su srećni i veruju da će sve biti u najboljem redu. Još uvek ne znaju pol deteta, to im nije ni važno, već samo da ona trudnoću izgura kako treba. Relja je najviše zabrinut, ali Nikolija ga smiruje i govori mu kako se oseća da će sve biti u redu. On je divan muž i potpuno se angažovao oko ćerkice Ree da olakša Nikoliji, ništa mu nije teško – dodao je izvor.

Danas objavljeno

Voditeljka se utegla i pozirala u kratkom šortsu, komentari na njen brutalan izgled samo pljušte

Vanja A

Velika tragedija: Kakva se priča krije iza Slobodinog imena

V.R.

Luka i Leon su naše sve: Ana i Bastijan prvi put o sinovima, njihovom odrastanju i vaspitanju

V.R.

Ostavite komentar