4. Marta 2022.

Završeno prvo polufinale “Pjesma za Evroviziju '22”: Oni su prošli u FINALE

Big Portal

Prvo polufinalno takmičenje “Pesma za Evroviziju” održano je sinoć, a od 18 učesnika, njih devetoro izborilo je plasman u veliko finale.

Nakon dve godine pauze, zbog pandemije korana virusa i Srbija je sinoć počela sa odabirom najboljeg izvođača, koji će Srbiju predstavljati u maju na izboru za pesmu Evrovizije u Italiji. Prvo polufinalno  veče pokazalo je da će žiri imati izuzetno težak zadatak, a neke od pesama već su se izdvojile i postale hitovi. 

Veče je bilo puno glamuroznih i zanimljivih nastupa, a obeležilo je i jedno emotivno izlaganje Marije Mikić, koja je saopštila da je u drugom stanju. Mlada pevačica na sceni se pojavila u beloj haljini teškoj 15 kilograma i cuclom u ustima. Nakon otpevanih svih 18 numera, žiri i publika izabrali su prvih devet finalista.

U veliko finale “Pesme za Evroviziju”plasirali su se: Biber, Zorja, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Anđelina, Marija Mikić i Ana Stanić. Drugo polufinalno veče na redu je večeras u kome će se novih 18 učesnika boriti za prolaz u veliko finale, koje je na programu 5. marta od 21h.

Pogledajte rekapitulaciju svih sinoćnjih nastupa:

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare