Završeno je snimanje Andrije i Anđelke, a glumica otkrila da je posljednje snimanje bilo emotivno - BIGportal.ba
Ex Yu

Završeno je snimanje Andrije i Anđelke, a glumica otkrila da je posljednje snimanje bilo emotivno

Prpićeva objašnjava da nije mogla da zadrži suze poslije posljednje klape i otkriva da se nada novoj saradnji sa Miloševićem jer su dobar glumački tandem.

Emotivnom scenom u kojoj Anđelka zove Andriju da dođe po nju, a zatim i pjesmom „Sve što želim u ovom trenutku” koju su glumci otpjevali zajedno s ostatkom ekipe zvanično je završeno snimanje sitkoma „Andrija i Anđelka”, a poznata glumica ne krije da je i sama plakala na kraju.

https://www.instagram.com/p/B1eM9_Lnran/

Iako se epizode emituju na televiziji „Prva”, ovaj dvojac se odavno oprostio kada je rad na setu u pitanju.

– Od ljepote uvijek plačem, to je nepisano pravilo. Kad se ekipa toliko zbliži da postanete kao porodica, onda je nekako svaki rastanak težak, jer si navikao da svaki dan budete zajedno, a sada se to mijenja. Ali naravno, družimo se i poslije kraja serije – kaže Anđelka, i dodaje da joj nedostaje glumački partner Andrija Milošević.

https://www.instagram.com/p/B1QxhUwHOhl/

– Jako mi nedostaje Andrija, ali nadam se da ćemo sarađivati u budućnosti.

Glumica ne krije da joj je ova serija bila vrlo bliska, ne samo zbog humora i divnih ljudi, već jer i ona ponekad u svakodnevici proživljava slične situacije sa svojim suprugom.

– Naš odnos je životan kao što je životan i Andrijin i Anđelkin. Da li u realnom životu ima baš toliko viceva, nisam sigurna. Moj odnos sa suprugom je baš onakav kakav treba da bude – iskrena je Anđelka, koja objašnjava da je za skladan brak najbitnije razumijevanje:

– Moj suprug razumije moj poziv i to što dosta radim i snimam po cijeli dan i do kasnih sati, jer i on radi sličan posao. I njemu po cijeli dan i noć traju pripreme, pa isto imam razumijevanje za njega. To je neophodno da bi dvoje ljudi funkcionisalo.

Anđelka se često trudi da spoji privatno i poslovno, pa nerijetko vodi supruga na gostujuće predstave, te je on uz nju na bitnim ceremonijama.

– On voli da me prati na javnim događajima, kao i ja njega. Ono što je meni bitno i njemu je – kaže ona.

Šarmantna glumica u posljednje vrijeme angažovana je i kao voditeljka, a iako je pokupila sjajne kritike vodeći kviz „100 ljudi, 100 ćudi”, ističe da sebe ne vidi kao prezentera.

– Ne osjećam sebe kao voditeljku, to nije moj poziv i nije moje zanimanje. U TV emisijama sebe doživljavam kao domaćina tih projekata. Kao na primjer – ovo je vaša domaćica ovdje, neće da vam kuva, već će da vas udomi u nekakvog studiju, i tako se postavim – otkriva Anđelka.

Glumica je trenutno angažovana i na novom projektu, u pitanju je serija „Nek ide život”, čija prva sezona stiže u oktobru na TV ekrane. Komični sitkom govori o porodici Savković i njihovim svakodnevnim anegdotama, a potpisuje ga Slobodan Šuljagić, poznat po režiji najpopularnijih srpskih serija i filmova.

https://www.instagram.com/p/BqUVp47h4ee/

– Jako sam srećna i uzbuđena zbog saradnje sa Slobodanom. Dok sam ranije gledala njegove serije i filmove, uvijek sam zamišljala kako bi to bilo da sarađujemo. Mislila sam da bismo se baš uklopili i to se hvala bogu obistinilo – kaže ona.

https://www.instagram.com/p/Bw_upp6B6of/

Mršavija sam zimi nego ljeti

Iako može da se pohvali vitkom figurom, glumica tvrdi da trenutno nema vremena za vježbanje, ali da pazi na svoj izgled.

https://www.instagram.com/p/BpgvqNTlrGN/

– Trudim se koliko god mogu da vježbam i vodim računa o ishrani. Obično izgledam gore ljeti nego zimi. Zimi izgledam mnogo bolje – kroz smijeh kaže Anđelka.

Blic

Foto: Instagram

Danas objavljeno

Na kućnu adresu Mie Borisavljević stigao rođendanski poklon, Bojan nadmašio sebe

V.R.

Seka Aleksić u lateks haljini pokazala kako se “nose” obline

V.R.

Milan Stanković nigdje ne nastupa, ali vodi biznis u Čikagu

V.R.

Ostavite komentar