3. Juna 2019.

Završena peta sedmica sjajne zabave u Mercator centru Borik

Big Portal

Banja Luka, 03.06.2019.- U sklopu proslave deset godina rada i poslovanja Mercator centra Borik i deset sedmica sjajne zabave pod nazivom „Čista desetka“, proteklog vikenda održan je program pete sedmice, program za naš ljepši pol nazvan „Lijepa i njegovana“. Sve dame koje su u periodu od 20-24.05.2019.g. obavile kupovinu u iznosu od preko 20 KM, na kasama su mogle preuzeti kartice na kojima su ostavljale svoje podatke i napisale razloge zašto baš one zaslužuju Merc-over.

Najsretnija od svih je bila Jasna Pećanac iz Banja Luke koja je osvojila „modni preobražaj od glave do pete“ i za koju smo saznali da je naš vjerni kupac već punih deset godina.

https://www.instagram.com/p/ByPvWR_B7oz/

Pored deset sedmica rođendanskih zabava, za sve kupce smo pripremili i  druge brojne pogodnosti u Hipermarketu Mercator. Svakog ponedeljka je akcija Mojih 10 – ponuda 10 top artikala po super cijenama, svakog utorka u toku deset slavljeničkih sedmica svojim kupcima poklanjamo  10% popusta na ukupnu kupovinu, svake srijede su dupli Pika bodovi uz Pika karticu, svakog četvrtka je popust od 10% za penzionere, a petkom je Ručak za 10 – super ponuda raznih jela sa našeg gastronomskog odjeljenja

Vaš Mercator centar Borik.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare