26. Septembra 2021.

Završena obdukcija ubijene djece u Zagrebu

Big Portal

Toksikološke analize su zatražene da bi se utvrdilo je li njihova nasilna smrt izazvana gušenjem ili trovanjem lijekovima, pišu hrvatski mediji.

Istražuju da li je Harald Kopitz nečim drogirao djecu i da li je to bio glavni uzrok smrti.

Otac troje maloljetne djece, koji je osumnjičen za njihovu smrt, nakon zločina pokušao je samoubistvo. Prevezen je u bolnicu Sestara milosrdnica gdje je pod ljekarskom kontrolom i nadzorom policije.

Trostruko ubistvo djece dogodilo su u noći između petka i subote u zagrebačkim Mlinovima.

Blizance stare sedam i dječaka starog četiri godine ugušio je, kako mediji navode, njihov otac 56-godišnji državljanin Austrije Harald Kopitz.

On je potom pokušao da i sebi oduzme život.

Iz zagrebačke policije juče su naveli da će policajcima koji su došli na lice mjesta biti pružena psihološka pomoć jer je i njih šokirala stravična scena koju su zatekli na mjestu zločina.

Djeca su sa ocem bila tokom vikenda. Njihova majka je, kako pišu mediji, poslovno bila u Dubrovniku, a juče ujutro je u teškom psihičkom stanju dovezena u bolnicu u tom gradu, gdje joj je pružena pomoć.

Nakon što se njeno stanje stabilizovalo lijekovima, ženi je ponuđena hospitalizacija, ali je ona odlučila da ode u Neum, odakle je navodno rodom.

Prema najavama Državnog tužilaštva Hrvatske, Kopitza čeka 50 godina zatvora.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare