ZAVRŠEN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA SRBIЈE; Crna Gora planira eskalaciju haosa, a medijskim lažima će za to optužiti Beograd?! - BIGportal.ba
Region Vijesti

ZAVRŠEN SASTANAK DRŽAVNOG VRHA SRBIЈE; Crna Gora planira eskalaciju haosa, a medijskim lažima će za to optužiti Beograd?!

Oko ponoći završen je dvosatni sastanak državnog vrha Srbije, koji je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić hitno sazvao zbog pogoršane situacije u regionu.

Na sastanku sa predsjednikom Vučićem su prisustvovali ministri spoljnih poslova Ivica Dačić, unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, odbrane Aleksandar Vulin i direktor BIA Bratislav Gašić.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskim državnom vrhu Srbije, dvosatni sastanak je bio težak, a održan je zbog najnovijih dešavanja u Crnoj Gori i planiranog ugrožavanja bezbjednosti Srba u ovoj republici.

Najviši državni organi Crne Gore, sa vrhom tamošnje policije, namjeravaju da najnoviju eskalaciju nasilja, uzrokovanu linčom Srbina u Podgorici, lažnim medijskim izveštajima optuže za to zvanični Beograd. Lokalni moćnici namjeravaju da podignu tenzije širom Crne Gore, a u tom smislu spremaju haos širom zemlje, s namjerom da za sve optuže Beograd

Prvi korak ka plasiranju neistina, kako saznaje Kurir, biće taj da su navijačima koji su pretukli Srbina nepoznate osobe, kamenovale auto.

Prema informacijama kojima raspolaže Kurir lokalni moćnici će ovo pokušati da spinuju i da u medijima na svaki način opravdaju ovakvo divljačko ponašanje, tako što će predstaviti da se kamenovanje dogodilo prije prebijanja.

Izvor: Kurir.rs/Tanjug

Danas objavljeno

Olujni vjetar i kiša na Krimu; Bez struje oko 56.000 ljudi

M.

Hiljade ljudi u Šapcu – Građani izašli na ulice

M.

Snijeg izazvao velike probleme na putevima u BiH: Ima i obustava saobraćaja

M.

Ostavite komentar