Završen karantin u Frankfurtu, Kostić želi da se vrati na teren - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Završen karantin u Frankfurtu, Kostić želi da se vrati na teren

Srpskim reprezentativcima Filipu Kostiću i Mijatu Gaćinoviću istakla je obavezna mjera samoizolacije.

Karantin u Frankfurtu, koji je trajao dve nedelje jer je jedan od igrača bio zaražen koronavirusom, završen je i srpski fudbaleri su slobodni.

Dobili su dozvolu da povremeno napuštaju svoje domove.

Očekujem da nam sada iz kluba jave šta sve možemo da radimo. Pogledaćemo kako je napolju, šta se dešava oko nas. Klub je proveravao sve igrače sa kojima smo imali kontakt. Rečeno nam je da ne mrdamo iz domova i strogo smo se pridržavali mera. Najvažnije je da se simptomi nisu pojavili kod nas“, rekao je Filip Kostić za “Sportski žurnal”.

U Nemačkoj se klubovi polako vraćaju treninzima. “Pratim aktivnosti ostalih ekipa. Volfsburg je prvi krenuo, pa su se iz Bajerna pobunili. Kasnije je i Dortmund počeo da radi sa po dvojicom igrača na terenu. Možda ćemo i mi uskoro“, kaže krilni fudbaler.

Sigurno ćemo igrati još ove sezone, verovatno bez publike. Neće nam biti lako. Ko se bolje bude oporavio od ove pauze postizaće uspešnije rezultate. Ostalo nam je još devet kola u prvenstvu, plan je da krenemo od početka maja i da završimo do kraja juna ili polovine jula. Sve ide ka tome da se period bez fudbala završi kako treba. Čini mi se da je u Nemačkoj prošao najveći talas zaraze, iako se priča da 80 odsto ljudi ima virus. Shvatili smo ozbiljno situaciju, pridržavali smo se svih mera“, završio je Kostić.

Danas objavljeno

Srbin koji mijenja pravila

Vanja A

Đoković: Na dobrom sam putu, Cicipas sledeći protivnik

Zeljka

Nikola Jokić: Srbin koji mijenja pravila

Zeljka

Ostavite komentar