Završava vakcinacija građana na Banjalučkom velesajmu, nastavak na novoj lokaciji - BIGportal.ba
Banja Luka

Završava vakcinacija građana na Banjalučkom velesajmu, nastavak na novoj lokaciji

Gradski štab za vanredne situacije u Banjaluci održao je sjednicu, tokom koje je razmotrio trenutnu epidemiološku situaciju.

“Imajući u vidu da je situacija i dalje nepovoljna, Štab je konstatovao da je vakcinacija ključna u borbi protiv epidemije, te su i ovom prilikom pozvani svi sugrađani da se vakcinišu”, saopšteno je iz Gradske uprave.

Uz vakcinaciju, kako je naglašeno, ključno je i poštovanje epidemioloških mjera odnosno nošenje zaštitne maske i držanje fizičke distance.

“Štab je i donio zaključak da komunalna policija i gradska inspekcija pojačaju kontrole poštovanja epidemioloških mjera u ugostiteljskim objektima, tržnim centrima, marketima i drugim javnim objektima”, dodaje se u saopštenju.

Jedan od zaključaka Gradskog štaba odnosi se na izmjenu lokacije glavnog vakcinalnog punkta, koji će od narednog mjeseca umjesto u hali Banjalučkog velesajma biti organizovan u novoizgrađenom objektu mjesne zajednice na Petrićevcu.

“Štab će nastaviti pratiti situaciju u Banjoj Luci, kao i odluke Republičkog štaba za vanredne situacije”, zaključuje se u saopštenju.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

Svi izvođači spremni: Zimska služba u pripravnosti zbog najavljenog snijega

M.

Banjaluka u borbi sa koronom: Dom zdravlja objavio plan vakcinacije za sljedeću sedmicu

M.

Smog prekrio grad: Banjaluka među najzagađenijim gradovima u Evropi

M.

Ostavite komentar