Zavisan od fudbala – Murinjo sa trojicom igrača prekršio zakon - BIGportal.ba
Fudbal Sport

Zavisan od fudbala – Murinjo sa trojicom igrača prekršio zakon

Menadžer Totenhema Žoze Murinjo i trojica igrača ovog kluba prekršili su pravila ponašanja u izolaciji zbog treninga koji su odradili u parku, piše “Gardijan”.

Portugalski stručnjak je prošle nedelje počeo s onlajn-treninzima i svojim igračima je putem video-klipova pokušao preneti nove taktičke zamisli, a ove nedelje se odlučio da ode korak dalje te u manjim grupama trenirati s igračima.

Murinjo je organizovao trening u parku sa Tangajem Ndombeleom, Davinsonom Sančesom i Rajanom Sesenjonom, a tom prilikom nisu poštivali pravila, odnosno bili su suviše blizu jedan drugom.

Na jednoj fotografiji može da se vidi da Sančes i Sesenjon trče rame uz rame, što je samo po sebi kršenje pravila, a ranije je britanska vlada donela odluku da na otvorenom mogu da vežbaju samo ljudi iz iste kuće.

Murinjo i njegovi igrači će sigurno ovaj događaj morati da objasne londonskoj policiji, a ranije je i desni bek ovog kluba Serž Orije trenirao sa svojim prijateljima, takođe ne poštujući osnovna pravila distanciranja.

Danas objavljeno

ATP Tur finale: Ko je siguran i ko je još u igri?

Vanja A

Memfis drugoj zvijezdi dao 105 miliona

Vanja A

Marko Pešić: Moj otac nema koronu

Vanja A

Ostavite komentar