Zavirite u ušuškani dom Goce Tržan - BIGportal.ba
Ex Yu

Zavirite u ušuškani dom Goce Tržan

Poslije više od deset godina, koliko je provela na Mirijevu, Goca Tržan se početkom prošle godine preselila u Rakovicu, gdje je kupila kuću.

Novi životni prostor u potpunosti odgovara potrebama tročlane porodice, budući da svako ima svoj kutak, suprug Radomir Novaković dobio je muzički studio u suterenu, kćerka Lena prostranu sobu, gdje može da uči i ugosti drugarice, a Goca dovoljno mjesta za bogatu kolekciju kozmetičkih proizvoda, ali i za snimanje tutorijala.

Poznata pjevačica oduvijek je pokazivala želju za edukacijom i napredovanjem, pa u dijelu stana gde je smještena biblioteka prati online nastavu u školi njemačkog jezika.

Bila i ostala štreberka, našalila se na svoj račun.

U slobodno vrijeme Goca Tržan obično se „druži“ sa knjigama, a sve pod budnim okom jedne od svojih mačaka.

Nije tajna da je Goca vrsna domaćica, koja ne bježi od kućnih poslova, a prije svega odlično kuha. Spisak specijaliteta koje pravi za porodicu je poduži, tu su lazanje, vafle, biftek, lovačke šnicle, roštilj, a zna i da umjesi domaći hljeb.

Njen suprug Raša iskreno priznaje da mu je kuhinja nepoznat teren, ali zato na „Instagramu“ sa zadovoljstvom hvali Gocine delicije.

Na listi njegovih zaduženja su radovi u dvorištu, na primjer košenje trave. Mala zelena oaza iza kuće idealna je za odmor i meditaciju, a kako je zaklonjena od radoznalih pogleda, poznata pjevačica može u miru da se opusti poslije napornog dana.

Azra.

Danas objavljeno

Stigle rode u dom Nikolića, košarkaški trener postao deda!

Vanja A

Marija Šerifović otkrila tajnu nakon spektakla na Jahorini

Vanja A

Nije mu se javljala na telefon

Vanja A

Ostavite komentar