Zavirite u ormar Džejle Ramović u Barseloni: Mnogi bi joj pozavidjeli - BIGportal.ba
Ex Yu

Zavirite u ormar Džejle Ramović u Barseloni: Mnogi bi joj pozavidjeli

Džejla Ramović važi za jednu od najbolje obučenih dama na našim prostorima. Mlada pjevačica vodi računa o svom izgledu, te prati trendove.

Džejla preferira elegantni, prefinjeni i moderni stil koji kombinuje sa detaljima koji cijelom outfitu daju posebnu čar.

Većinu svojih stvari Džejla je morala ostaviti u Goraždu, nakon što se početkom jeseni zbog studija preselila u Barselonu.

Budući da tamo ima mali stan i još manje prostora za sve svoje stvari, sa sobom je ponijela samo neophodno. Sreća pa je Barselona, u koju se odmah najviše zbog pogodnih klimatskih uslova zaljubila, tokom cijele godine sunčana, te joj kabasti komadi nisu ni potrebni. Uprkos malom broju stvari, a zbog brzog tempa koji prate njene studije, pobjednica “Zvezda Granda” ne stiže uvijek da garderober uredi, ali zato ima pomoć članova porodice koji je redovno posjećuju.


Starija sestra Šejla nedavno joj je bila u posjeti, a pored obilaska grada stigla je i da počisti stan i garderober pjevačice, na čemu joj se ona zahvalila postom na “Instagamu”. Na osnovu jedne fotografije primijetili smo da ormar Džejle Ramović obiluje garderobom u tri boje, a interesantan detalj je da je jednu policu odvojila samo za kozmetiku i parfeme.

Azra.

Danas objavljeno

Bora Đorđević postao počasni građanin Čačka

Vanja A

Bajaga otkrio koja greška se krije u legendarnoj pjesmi “Tamara”

Vanja A

“Žao mi je, kasniš”

Vanja A

Ostavite komentar