5. Oktobra 2021.

Zavirite u luksuzni stan Suzane Mančić u centru Beograda

Big Portal

Žamor i buka, karakteristični za ovaj dio Beograda, prisutni su tokom cijelog dana, ali to ne smeta čuvenoj “loto” djevojci jer se privikla na gužvu i haos. Suzanin stan u zgradi koja je izgrađena 1956. godine ima 175 kvadrata, a kada ga je kupila, morala je baš sve da promijeni u njemu.

“Ima i prednosti i mana živjeti u centru grada. Ulica kneza Miloša jedna je od najprometnijih, ovuda prolaze i sve demonstracije, uvijek je bučno. Dešavalo nam se da po nekoliko dana ne možemo prozor da otvorimo ako su napolju neki radovi. Ali, s druge strane, zanimljivo je kad ispod prozora vri život, ovo je žila kucavica srbijanske prijestonice.

“Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila ovdje, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvijezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba”, s osmijehom priča voditeljica.

Renoviranje Suzaninog doma trajalo je dugo, ali je ona u svemu tome uživala. Ono što joj se posebno dopada, kao i svima koji prvi put uđu u njega, jesu prostrane terase s kojih se pruža nevjerovatan pogled na zapadni dio Beograda.

Izvor: Kurir.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare