Zaustavlja metke - novi luksuzni iPhone 13 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Zaustavlja metke – novi luksuzni iPhone 13

Proizvođač luksuznih telefona, ponovo je kreirao iPhone 13 sa nekim zanimljivim karakteristikama.

Pre više od godinu dana, ruski proizvođač Caviar je predstavio modifikovane verzije telefona iz iPhone 12 serije, kojima je su uklonjene sve kamere, a namenjeni su korisnicima zabrinutim za sigurnost.

Sada brend, poznat po proizvodnji luksuznih telefona, ima verziju 2.0 ovih telefona. Novina je dodatak oklopa otpornog na metke (BR-2 klase 2), koji je kreirao brend NPO TCIT, čija su specijalizacija oklopna vozila i borbeni helikopteri.

Stealth 2.0 iPhone 13 Pro/Pro Max modeli se promovišu kao toliko snažni, da mogu da izdrže metak iz pištolja, nakon čega i dalje ostaju funkcionalni.https://www.youtube.com/embed/3q133YDrBYQ

Caviar ima i verziju telefona, kreiranu od titanijuma visokog uticaja, koji takođe može da “preživi” metak iz pištolja i ima sva četiri kamera senzora netaknuta.

Biće proizvedeno svega 99 Stealth 2.0 iPhone 13 Pro/Pro Max telefona. Zainteresovani će moći da izaberu između iPhone 13 Pro ili Pro Max modela sa 128GB ili do 1TB skladišnog prostora.

Najjeftinija verzija ovog telefona ima cenu od 6370 dolara, dok najluksuzniji 13 Pro Max sa 1TB skladištem košta 7980 dolara.

Danas objavljeno

Instagram dobija još više reklama

Vanja A

Cooler Master predstavio MM712 – gejming miša od samo 59 grama

Vanja A

Mask opet želi Twitter, poznata i cijena

Vanja A

Ostavite komentar