26. Januara 2021.

Zatvorena škola Mike Aleksića; “Do prije nedjelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku”

Big Portal

Prema informacijama izvora bliskog Mikinoj školi, juče popodne je održan kratak oproštajni sastanak sa roditeljima učenika koji je vodila Aleksićeva supruga Biljana Mašić.

Ona je naime na to sastanku, prenosi “Kurir”, roditeljima saopštila da škola od sutra prestaje sa radom.

Sastanak je počeo oko 18 sati i trajao je svega desetak minuta, posle čega su se Biljana i roditelji razišli ne želeći da daju izjave za medije. Iako je ovu školu potresao nezapamćeni seksualni skandal, pomenuti medij nezvanično saznaje da se škola zatvara zbog toga što je inspekcija pronašla određene nepravilnosti.

Podrška glumici Mileni Radulović ne prestaje da stiže sa svih strana, a i njena majka je odlučila da se javno oglasi objavom na Instagramu.

“Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire”, napisala je Milenina majka u objavi na Instagramu.

Ona je uz poruku objavila više fotografija, a prvu među njima prate reči: “Moja Milena”.

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti za “Blic” navela da ju je Miroslav Aleksić, silovao kada je imala 17 godina, kao i da se seksualno nasilje ponavljalo.

“Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece”, rekla je Milena.

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna, kao i da je prvo uznemiravaje doživela sa 17 godina. Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

Miroslav Aleksić trenutno se nalazi u pritvoru, a sudski proces je u toku.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare