Zatraženo produženje pritvora za Banjalučanina zbog napada na ženu na igralištu - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Zatraženo produženje pritvora za Banjalučanina zbog napada na ženu na igralištu

Okružno javno tužilaštvo zatražilo je od Osnovnog suda u Banjaluci produženje pritvora za Dejana Tatića, koji je 4. jula ove godine napao ženu na igralištu u Ulici Branka Popovića u Lazarevu u prisustvu velikog broja djece i roditelja.

Kako su potvrdili za “Nezavisne”, produženje pritvora je zatraženo zbog postojanja bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogao ometati krivični postupak uticajem na svjedoke.

“Takođe, i zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni počiniti krivično djelo kojim prijeti”, kazali su iz Okružnog javnog tužilaštva.

Tatiću je određen pritvor do sutra.

Podsjećamo, Tatić je uhapšen prije mjesec dana nakon što je pretukao djevojku ispred zgrade u Ulici Branka Popovića, a zatim drugi dan prijetio ubistvom djece i stanaru u toj zgradi, zbog toga što su pozvali policiju.

Predstavnici ZEV-a u dijelu te ulice zatražili su da se hitno poduzmu mjere jer se plaše za svoju bezbjednost. Kako su naveli, bezbjednost svih stanara naselja je ugrožena, te su od nadležnih zatražili da hitno preduzmu sve što je u njihovoj moći.

“Time ćemo pokušati zajednički spriječiti Tatića u izvršenju protivpravnih radnji kojima bi se ugrozila bezbjednost i životi naše djece i nas”, naveli su oni tada.

Danas objavljeno

“Svi se nadamo miru“

M.

Kraj rata, padaju na kolena?

M.

SAD odobrile: Poljska nabavlja HIMARS

M.

Ostavite komentar