"Zastrašujući i džinovski cunami dolazi protiv premijera Edija Rame" - BIGportal.ba
Region Vijesti

“Zastrašujući i džinovski cunami dolazi protiv premijera Edija Rame”

Za danas najavljen protesta ujedinjene albanske opozicije. Oglasio se i bivši premijer Albanije Sai Beriša i najavio “džinovski cunami” protiv Edija Rame. “Zastrašujući i džinovski cunami dolazi protiv premijera Edija Rame. U 20 časova svi zajedno u Tirani. Rama odlazi. Pobeda”, napisao je Beriša na svojoj fejsbuk stranici. S druge…

Za danas najavljen protesta ujedinjene albanske opozicije. Oglasio se i bivši premijer Albanije Sai Beriša i najavio “džinovski cunami” protiv Edija Rame.

“Zastrašujući i džinovski cunami dolazi protiv premijera Edija Rame. U 20 časova svi zajedno u Tirani. Rama odlazi. Pobeda”, napisao je Beriša na svojoj fejsbuk stranici.

S druge strane, vlasti u Tirani preduzimaju neophodne mere za obezbeđenje zgrade albanske vlade, parlamenta i ministarstva unutrašnjih poslova.
Ispred zgrade vlade, parlamenta i albanskog MUP-a postavljene su metalne ograde sa žicom, ulazna vrata vlade zamenjena su metalnim, a postavljeni su i reflektori koji omogućavaju osvetljavanje mesta gde će biti stacionirane policijske snage.

O bezbednosti će brinuti između 1.300 i 1.500 policajaca, ali i Nacionalne garde Albanije.

Danas objavljeno

“Republika Srpska ne odustaje od toga da se neposredno bira član Predsjedništva BiH”

M.

U Skupštinu CG stigla inicijativa za smjenu Bečića

M.

Blinken: SAD će dati pisani odgovor Rusiji u vezi sa bezbjednošću

M.

Ostavite komentar