4. Novembra 2019.

Zašto žene više vole loše momke?

Big Portal

To su obično žene koje privlače loši momci, oni koje donose odluke umesto njih i one koje su imale stroge roditelje. Ovo su samo neki od razloga zbog čega žene radije biraju dominantne muškarce.

Žene privlače loši momci

To nije stereotip, već samo po sebi činjenica. Muškarci koji dominiraju obično konzumiraju duvan, alkohol, imaju tetovaže i imaju impulsivno ponašanje. Ali, žene i te kako padaju na njihov šarm.

Biraju nekoga ko može da donosi odluke umesto njih

Žene veruju da bi njihov život bio mnogo lakši kada ne bi morale same da donose važne odluke, piše klix.be. Iz tog razloga, žene su radije s partnerima koji mogu da preuzmu kontrolu i donesu svaku odluku umesto njih. Kada se na to naviknu postaju zavisne od njima.

Fini momci su im dosadni

Muškarci koji vole romantične šetnje i držanje za ruke jednostavno im nisu privlačni. Umesto toga radije bi bile s partnerom koji ima avanturistički duh, nekoga ko će ih povesti u divlju avanturu.

Prave razliku između dominacije i agresije i zlostavljanja

Ponekad dominacija može da navede osobu da bude nasilna. To ne znači da dominantni ljudi ne mogu da vole, ali mogu da vas vole do te mere da počinju da vas kontrolišu. Zbog toga je vrlo bitno da vidite razliku između dominacije i zlostavljanja. Ako morate da radite neke stvari protiv vaše volje, to je zlostavljanje.

Detinjstvo utiče na vaš život više nego što mislite

Vaš odnos s partnerom jako je određen načinom na koji ste odgajani. Ako su jedan ili oba roditelja bili dominantni i strogi po prirodi, navikli ste na taj način života i podsvesno tražite iste osobine i u partneru.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare