15. Marta 2022.

Zašto se Novak vraća Bosanskim piramidama: “Zna da cijeni tunele”

Big Portal

To je slučaj i sa poslednjom informacijom o tome da je jedan od najboljih tenisera svih vremena proteklih dana bio sa porodicom gost doktora Semira Osmanagića, koji je otkrio takozvane Bosanske piramide, preciznije arheološki park Bosanskih piramida Sunce.

Ali, zašto se Novak Đoković, uprkos negativnim komentarima, vraća piramidama? Ovo je peti put da je u poseti pomenutim lokacijama.

“Da biste bili šampion važno je koliko ste fizički spremni. Mi smo više od toga, imamo intelektualno, emocionalno, energetsko i duhovno telo. Svaki njenov dolazak ovde je na lokacije bez stresa, dobrodošao je, ljudi se slikaju sa njim. Intrigantni tuneli sa visokom koncentracijom negativnih jona čiste organizam od virusa i gljivica, čiste atmosferu, regenerišu telo. On to jako zna da ceni, kao i vodu koja je čista, netretirana, visoko vibrira”, ispričao je za TV Prva Semir Osmanagić.

Dodaje da se Novak uvek rado vraća na to mesto u sklopu njegovih priprema za turnire. Objašnjava i kako izgleda boravak najboljeg srpskog tenisera.

“Bude kratko dva do četiri dana. Počinje dan meditacijom, ovo je idealno mesto za opuštanje. Zatim planira dan sa porodicom, a ovde ima privatnost. Juče je bio na Jahorini, pre neki dan smo šetali pešačkom stazom od 7km, kroz četinarsku šumu, imao je trening. Dakle, uvek su različiti sadržaji”, priča Osmanagić.

Semir ističe da je Novak i ranije rekao da u Duboko dolazi zbog njega i Sabine, pozitivne energije, jer je dobrodošao, a i njegova porodica voli da obilazi parkove.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare