12. Aprila 2019.

Zašto se ložimo na kuguarke?

Big Portal

One su manje nametljive i ne traže pretjeranu pažnju, pa nema nepotrebnih svađa i izliva ljubomore.

IMAJU SAMOPOUZDANJA

Starije žene imaju jasnu viziju ko su i šta žele. One su manje stidljive kada su u pitanju muškarci, a takva otvorenost je osvježavajuća i može biti čak i uzbudljiva.

NUDE KVALITETAN RAZGOVOR

Da li ima nečeg lošijeg od propalog sastanka na kome sve vrijeme ćutite i smišljate sljedeću temu za razgovor, a djevojci vadite riječi iz usta?

Ovo vam se neće dogoditi sa starijom djevojkom. Ona posjeduje više iskustva i više interesantnijih tema, pa će samim tim i razgovor biti zanimljiviji i kvalitetniji. Ne podcjenjujte važnost razgovora, jer on održava vezu nakon što leptirići nestanu.

IMAJU VIŠE NOVCA

Ne, nikako ne mislimo da je novac najvažniji, ali mislimo na pragmatičnost. Istina je da starije žene imaju više novca od mlađih, što je super jer znate da nećete morati da platite svaki put.

IMAJU ZRELIJA PRIJATELJSTVA

Predložili ste svojoj mlađoj djevojci da se vidite, ali ona vam javlja da mora prvo da provjeri s najboljim drugaricama da li imaju neke planove?

Zato je super kad imate stariju djevojku pored sebe, jer one ne traže odobrenje svojih drugarica za minorne odluke. One su mnogo samouvjerenije i samostalnije, a njihova prijateljstva su zrelija.

STARIJE ŽENE IMAJU BOLJE LJUBAVNKE

One nisu više zainteresovane da se opijene šetaju gradom ni da neumorno plešu u noćnom klubu, iz kog se čuja preglasna elektronska muzika. One su prošle svoju buntovnu fazu i potrebu da budu u centru pažnje.

Izbrušile su svoj ukus i potrebe i sada imaju mnogo sofisticiranije čulo za odabir dobrih i kvalitetnih pratilaca.

NISU KRALJICE DRAME

Mlade djevojke pridaju važnost svakoj sitnici i umiju da paniče, kao i da izazivaju melodramatične svađe i prave scene na javnim mjestima.

Nasuprot njima, kuguarke znaju kako da se izbore s pritiskom, da se nose sa nevoljama, kao i da sa osmijehom izađu iz svakog problema

IMAJU VIŠE SEKSUALNOG ISKUSTVA

Starije žene su bolje u krevetu! Tačka! Prevazišle su svaki vid nesigurnost i i anksioznosti koja može negativno da utiče na vaš seksualni život i dobro se osjećaju u svojoj koži.

S druge strane, imaju dovoljno iskustva i znaju šta ih u krevetu uzbuđuje i prija.

IMAJU VIŠE ISKUSTVA U VEZAMA

One imaju realnija očekivanja u vezama, a budući da su starije i iskusnije, kao i da su vjerovatno imale nekoliko ozbiljnih veza, a samim tim i kriza i nesporazuma s partnerom, one umiju da se postave i prevaziđu nesuglasice.

STARIJE ŽENE VRIJEDNUJU VAŠE ZAJEDNIČKO VRIJEME

One imaju jasan osjećaj šta je zaista važno u životu i zahvalne su na svakom zajedničkom trenutku i manje je vjerovatno da će biti bezobzirni prema vašim emocijama.

Dok mlađe žene često ne uzimaju za ozbiljno muškarce, veze ili život uopšte, starije žene shvataju vrednost dobrog muškarca.

 

Foto: Shutterstock

Mens Health

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare