23. Januara 2021.

Zašto se Džoš Hartnet povukao kada je bio na vrhuncu slave

Big Portal

Poslednjih godina  glumac se retko pojavljuje na holivudskim događajima, a nema običaj ni da daje izjave za medije, ali je sada ipak odlučio otkriti važan detalj iz privatnog života koji je uspešno skrivao više od godinu dana.

U intervjuu za “Mr. Porter” Hartnet je otkrio da su on i supruga Tamsin Egerton krajem 2019. godine dobili treće dete.

https://www.instagram.com/p/BRdiwXTFIvT/?utm_source=ig_web_copy_link

“Najviše sam ponosan što sam otac troje dece i što imam sjajan odnos s partnerkom”, rekao je glumac, pa je naglasio da priprema neke nove projekte, o kojima nije želeo odavati detalje.

Hartnet i Egerton venčali su se 2012. godine, a nakon venčanja glumac je odlučio da se posveti porodičnom životu, iako su ga u to vreme časopisi svrstavali među najzgodnije muškarce na svetu, proglasivši ga naslednikom Leonarda Dikaprija i Meta Dejmona.

https://www.instagram.com/p/5JrvRNF10q/?utm_source=ig_web_copy_link

“Imao sam osećaj da mi je neko ukrao čitav život. Sve te naslovne strane časopisa na kojima su bile moje fotografije niti malo nisu prikazivale život kakav sam živeo. Trenutno se osećam dobro jer me više ne maltretiraju paparaci kao pre”, prisetio se Džoš u jednom ranijem intervjuu.

                                                         Foto: Christopher Polk / Getty images / Profimedia

Glumac se danas se bavi pisanjem scenarija i režijom, a te veštine usavršio je nakon što je odlučio da se povuče iz sveta glume, kako bi imao više vremena za sebe i svoju porodicu.

Izvor: Nova

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare