28. Oktobra 2021.

“Zašto mu niste oprali čarape?”; “Ubio bih te” – Nastavnici podijelili najgore izjave roditelja

Big Portal

Nesuglasica sa đacima je uvek bilo i biće ih, ali su sada probleme i glavobolje počeli da im zadaju roditelji učenika.

Portal Buzzfeed je objavio neke od najgorih izjava koje su roditelji učenika rekli nastavnicima

U nastavku vam prenosimo neke od izjava:

“Nazvala sam tatu učenika koji se prema meni ružno ponašao. Njegov odgovor? Da, on jednostavno ne poštuje žene.”

“Jednom sam imao učenicu koja je kasnila s domaćim zadaćama. Njenoj majci dao sam do znanja da zaostaje. Dobio sam odgovor pismenim putem od majke koji je glasio: Pa, pomozi joj da napiše.

“Jedan roditelj mi je rekao: ‘Ne možete mom sinu zadavati domaće zadatke u jesen, jer tada ide sa mnom u lov ili u proleće zbog ribolova, ali mojoj ćerki možete davati domaće zadatke svaki dan.'”

“Kao profesorki u srednjoj školi, roditelj mi je tokom roditeljskog sastanka rekao Nadam se da nećete da zatrudnite i da odete na porodiljsko odsustvo, jer moj sin ne treba da ima posla s profesorkom kojoj pucaju hormoni.”

“Radim u katoličkoj školi. Jednom sam kaznio učenika zbog lošeg ponašanja, a njegova mama mi je pretila da će nazvati Papu. Nije se šalila. Ona je legitimno mislila da će moći ne samo da kontaktira Papu nego i da će ga naterati da misli na kaznu njenog sina.”

“Roditelji jednog učenika su me pitali kako se ponaša na času, budući da je imao problema s prethodnom učiteljicom. Rekla sam im da je dobar i da nemam problema s njim. Njegovi roditelji su tada odgovorili: To je verovatno zato što si zaista lepa. Njegova bivša učiteljica je bila ružna.‘”

“Učenik mi je jednom rekao da njegova majka misli da su domaći zadaci koje mu zadajem smeće, baš kao i ja”

“Otac jedne učenice došao je u školu i tražio me posle nastave da bi mi rekao kako ne razume zašto je njegova ćerka dobila lošu ocenu na kontrolnom, budući da je uvek imala petice dok se školovala kod kuće.”

“Nazvala sam tatu koji nije mogao da stigne na roditeljski sastanak da razgovaramo o ocenama njegove ćerke. Bio je to dobar i produktivan razgovor. Sledećeg dana, njegova ćerka je govorila svojim prijateljima da joj je tata rekao da imam lep glas i da bi trebalo da se bavi hotlajnom”

“Dok sam razgovarala s majkom o njenom sinu, izjavila je, bez imalo srama, da je u toaletu gola. Nisam znala šta da kažem od šoka.”

“Otac jednog studenta bio je usred razvoda i nastavio je da dolazi na roditeljske sastanke, pa se pred nama svađao sa svojom bivšom ženom i pričao joj odvratne stvari.”

“Jedan roditelj mi je rekao da ne zna zašto se trudim oko njegovog sina kad ga on ionako šalje u školu samo zato što mora.”

“Majka jednog učenika rekla mi je da sam hrabra, jer dolazim na nastavu bez šminke.”

“Jednom mi je roditelj pretio da želi da me ubije, ali da ne želi zbog mene u zatvor.”

“Nakon što sam pomogao 12-godišnjem učeniku da očisti ranac i pronašao 36 pari prljavih čarapa, obratio sam se roditelju, a on me je pitao zašto ih ja nisam oprao.”

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare