Zašto je „najtužnija princeza“ smještena na psihijatrijsku kliniku - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zašto je „najtužnija princeza“ smještena na psihijatrijsku kliniku

Princeza Šarlin, poznata po tome što se u javnosti nikada ne smije, smještena je na klinici u kojoj se liječi od psihičkih i fizičkih problema, a ovu vest potvrdio je njen suprug, princ Albert od Monaka.

Danima se izveštavalo o princezinom zdravstvenom stanju nakon njenog povratka u Monako nakon što je više od 10 meseci provela u Južnoj Africi.

Kako je njen suprug Albert potvrdio za medije, „najtužnija princeza“ je sama shvatila da joj je neophodna stručna pomoć.

„Shvatila je da joj treba pomoć. Sama je donela odluku, a mi smo samo hteli da nam to potvrdi. Znala je da mora da se odmori i da dobije pravi medicinski tretman u ustanovi koja je daleko od Monaka“, zbog privatnosti, rekao je princ Albert za „Peoples Magazine“.

Dodao je da njegova supruga pati od duboke „iscrpljenosti, emocionalne i fizičke“. Takođe je demantovao brojne glasine i rekao da će oporavak sigurno trajati nekoliko nedelja.

Komentarisao je i bračne probleme o kojima se još uvek nagađa.

„Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno da kažem da nema problema u našem odnosu. Umesto toga, nekoliko uzroka „koji su privatne prirode“ doveli su do njenog stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, životne uopšteno, pa čak ni porodični život, dodao je.

Princeza Šarlin imala je nekoliko operacija u Južnoj Africi.

„Nije dobro spavala nekoliko dana i uopšte nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, zbog čega je postala osetljiva na druge potencijalne bolesti. Prehlada ili gripa ili čak korona virus“, nastavio je knez.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar