Zašto Chevrolet Corvette ima lampicu za dizel grijače? - BIGportal.ba
Auto-moto Ostalo

Zašto Chevrolet Corvette ima lampicu za dizel grijače?

Ovih dana u medijima se pojavilo zanimljivo otkriće vlasnika Chevrolet Corvette C8 da njihovi automobili imaju lampicu, tačnije simbol za aktivirane grejače za dizel. Neki od njih su zatražili odgovor proizvođača, kako je moguće da sportski automobil kao što je Corvette ima ovakvu lampicu? Odgovor predstavnika General Motorsa nije previše…

Ovih dana u medijima se pojavilo zanimljivo otkriće vlasnika Chevrolet Corvette C8 da njihovi automobili imaju lampicu, tačnije simbol za aktivirane grejače za dizel.

Neki od njih su zatražili odgovor proizvođača, kako je moguće da sportski automobil kao što je Corvette ima ovakvu lampicu?

chevrolet corvette

Odgovor predstavnika General Motorsa nije previše ubedljiv. Otprilike, navodi se da Corvette deli neke elemente sa drugim modelima i da je ona deo procesa standardizacije.

Takođe, u odgovoru GM-a navodi se da u bliskoj budućnosti planiraju da uklone indikator dizel grejača.

chevrolet corvette

Vlasnici su se s pravom pitali kako je moguće da ovakav sportski auto deli instrument tablu sa nekim drugim modelima. Ili možda proizvođač planira ugradnju dizela u Korvetu?

Istina je da je tabla specifična samo za Corvette, i da se ne ugrađuje ni u jedan drugi model, već je iz nekog razloga napravljen propust tokom procesa konstrukcije, za koji GM nema dovoljno dobro objašnjenje.

Komentari

Originalni članak

Danas objavljeno

BMW ne žuri sa slanjem motora s unutrašnjim sagorevanjem u „penziju“

Vanja A

Pandemija ubrzala uvođenje većeg broja dostavljačkih robota u Kini

Vanja A

Rivian R1T već imao udes

Vanja A

Ostavite komentar