Zasjenila najveće zvijezde, a muškarce dovela do ludila - sićušna influenserka "ukrala šou" - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zasjenila najveće zvijezde, a muškarce dovela do ludila – sićušna influenserka “ukrala šou”

U ponedeljak uveče održana je glamurozna Noć nominovanih za Oskara, a tu su se pojavile Penelope Kruz, Kristen Stjuart, Bili Ajliš, Džesika Čestejn, međutim “šou je ukrala” influenserka Karuči Tran.

Karuči, koja se redovno nalazi na listi najzgodnijih žena na svetu, raspalila je maštu svih muškaraca koji su bili na tom događaju, koliko zahvaljujući svom fantastičnom izgledu, toliko i zahvaljujući neverovatnoj crvenoj haljini koju je nosila.

Naime, influenserka koju mnogi nazivaju i “džepnom venerom” zbog njene sićušne građe zasijala je u pripijenoj crvenoj haljini isečenoj na stomaku, tako da savršeno ističe njene izgrađene trbušnjake.

Kako je haljina sama po sebi upadljiva i atraktivna i akcentovala je bujnu zadnjicu ove 33-godišnjakinje, rešila je da sve ostane u jednostavnom duhu, pa nije preterivala sa detaljima, već se odlučila da je obogati jednostavnim belim salonkama, kao i Pradinom srebrnom torbicom.

Posebnu pažnju je privukla i šminka za koju se odlučila Karuči, a koja je, kao po običaju, bila perfektna iako se odlučila za neutralnije tonove poput boje breskve i braonkaste nijanse.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Forbs izabrao pet najpodcjenjenijih gradova Balkana, na listi i jedan srpski

Zeljka

Preminula Kirsti Eli

Zeljka

Istraživanje pokazalo: Ovo su kućni poslovi koji imaju najviše šanse da se završe seksom

Zeljka

Ostavite komentar