Zasijedala Skupština ABA, ni riječi o Olimpijakosu - BIGportal.ba
Košarka Sport

Zasijedala Skupština ABA, ni riječi o Olimpijakosu

Skupština košarkaške ABA lige usvojila je korake koji će osigurati izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku. U saopštenju izdatom nakon Skupštine lige u Banjaluci navodi se da je to telo donelo niz odluka i zaključaka u cilju daljeg jačanja takmičenja i uspešnog starta sezone 2019/20, ali bez više pojedinosti….

Skupština košarkaške ABA lige usvojila je korake koji će osigurati izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku.

U saopštenju izdatom nakon Skupštine lige u Banjaluci navodi se da je to telo donelo niz odluka i zaključaka u cilju daljeg jačanja takmičenja i uspešnog starta sezone 2019/20, ali bez više pojedinosti.

“U izuzetno konstruktivnoj atmosferi klubovi ABA lige su usvojili korake koji će osigurati izbor novog menadžmenta u najkraćem mogućem roku. Istovremeno, Skupština ABA lige ovlastila je Predsedništvo da do izbora novog menadžmeta preduzme sve korake u pripremi sezone 2019/20. u svim takmičenjima pod okriljem ABA lige”, navodi se u saopštenju ABA lige.

Klubovi ABA lige su, takođe, usvojili izmene internih akata i primenu novih praksi u radu koje će osigurati efektniji rad Skupštine.

Danas objavljeno

Još jedna dominantna predstava Srbije na Svjetskom prvenstvu

Vanja A

Đoković: Da ste odrastali u Srbiji, razumjeli biste

Vanja A

Novak u polufinalu turnira u Astani!

Zeljka

Ostavite komentar