Zarobljeni Bitkoin: Sredstva koja stoje u mjestu - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Zarobljeni Bitkoin: Sredstva koja stoje u mjestu

Oko 11 miliona Bitcoin novčića nije se pomaklo tokom 2019. godine, što ukazuje na to da vlasnici možda očekuju skok vrijednosti, te da nisu spremni da još uvijek prodaju svoje valute.

Prema informacijama koje je nedavno objavio BitInfoCharts milioni digitalnih novčića tokom ove godine nisu bili deo kripto-transakcija, što je znak poverenja koje dugoročni investitori imaju u Bitkoin, a posebno ako se ima u vidu da je vrednost tokom ove godine od tri došla do čak 14 hiljada dolara. Ovi investitori tako očekuju još veću vrednost, te biraju dugoročni plan umesto trenutnog zadovoljenja u obliku instant sticanja dobiti.

Kada vrednost neke kriptovalute počne da pada povećava se broj onih koji pokušavaju da u panici rasprodaju svoje novčiće, tako da su oni koji svoje valute čuvaju donekle i garancija stabilnosti, a u Bitkoin slučaju se broj onih koji valute radije čuvaju nego prodaju povećava nakon svakog ciklusa, što je dobar znak, budući da ova grupa investitora može da utiče i na kontrolu pada vrednosti.

Izvor: Bein Crypto/PCPress

Danas objavljeno

Sony se sprema za objavu A7 IV foto-aparata

Vanja A

Realme Watch T1 predstavljen, sa podrškom za NFC, Bluetooth pozivanje

Vanja A

WhatsApp uvodi iOS, Android end-to-end enkripciju rezervne kopije dopisivanja

Vanja A

Ostavite komentar