13. Maja 2020.

Zaradio titulu “najseksi dekica” i čeka dijete sa upola mlađom devojkom

Big Portal
https://www.instagram.com/p/CAF8PuajfbX/

“Kad god sam razmišljao o potencijalnoj majci za svog sina, ta je žena uvek imala Šeronine karakteristike. Srećan sam što vam mogu da kažem da Šeron i ja čekamo bebu, a ona će biti tačno onakva majka kakvu sam uvek želeo za svoje dete”, rekao je u videu koji je objavio na Instagramu.

Ovaj milioner zaradio je na Instagramu titulu “najseksi dekica na svetu”, a na ovoj društvenoj mreži prati ga 15 miliona ljudi. Prema pisanju Daily Maila, njegovo bogatstvo se procenjuje na oko 300 miliona dolara.

Sa Šeron je u vezi 2017. godine, a iz prošle veze već ima čerku Đinervu Mavilu rođenu 2002. godine.

Ovaj milioner na telu ima veliki broj tetovaža, a čak je na leđima istetovirao samog sebe. Fotografiše se uglavnom u kupaćim gaćama ili kratkim pantalonama na jahtama, pored bazena i slično.

Pre dve godine Vaki se našao u problemima jer mu je banka zaplenila jahte i nekretnine, kao i deonice golf kluba zbog duga od 10,5 miliona evra.

https://www.instagram.com/p/CABD65EjNpl/

Vaki je taj dug nazvao “malim i nevažnim”.

Njegova porodica je vlasnik farmaceutske kompanije, a on je nasledio bogatstvo. Često nastupa i kao di-džej. Porodičnim biznisom počeo je da se bavi u 25. godini nakon što je završio studije ekonomije. Zajedno sa svojim rođakom, rekonstruisao je jednu staru porodičnu kompaniju i potpuno preokrenuo njeno poslovanje. Sa 29 godina odlučio je da postane akcionar, pa je tako kupovao i prodavao kompanije različitih sektora, a kako kaže bio je prisutan u 12 različitih delatnosti u isto vreme.

https://www.instagram.com/p/B_5x-0ZD2vu/

Đanluka je jednom prilikom u razgovoru sa Biznis insajder rekao da je shvati da se njegov život deli na dva dela – prvi, koji je trajao do njegove 45 godine i koji naziva “radnim životom”.

“U 45. sam shvatio da nemam više šta da dam. Ne zanima me da gomilam novac, želim samo da pomeram granice svoje radoznalosti“, rekao je.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare