ZAPROSIO ME JE I REKLA SAM "DA": Pronašla sam slike iz djetinjstva i doživjela najveći šok u životu! (FOTO) - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

ZAPROSIO ME JE I REKLA SAM “DA”: Pronašla sam slike iz djetinjstva i doživjela najveći šok u životu! (FOTO)

Priča mladog para koja je zapanjila njihove porodice!

Hajdi Alis Parker i Ed Savit upoznali su se na koledžu kada se Ed doselio u kuću u kojoj je Hajdi prethodno živela. Priča o njihovoj ljubavi i venčanju obišla je svet!

Još 2011. godine kontaktirao ju je na Fejsbuku kako bi mu objasnila kako se pali mašina za veš, a iako je dobio potreban savet, njih dvoje su počeli da se dopisuju.

https://www.instagram.com/p/BGC-SnJIpDB/?utm_source=ig_embed


Međutim, tu se priča o srećnoj ljubavi ne završava. Pre zakazanog venčanja, njena mama je poslala svojoj kćerki fotografije sa porodičnog letovanja u Turskoj 1997. godine na kojima je ona imala samo šest godina, a na većini fotografija se nalazi sa plavokosim dečakom sa kojim se družila samo tokom tih deset dana.

Kada je Ed pogledao fotografije ostao je u šoku, jer se na njima nalazio on!

https://www.instagram.com/p/9k_zI6IpJG/?utm_source=ig_embed

“Morala sam da legnem koliko sam se šokirala. Ne verujem u čuda, ali ovo saznanje mi je doslovno promenilo život. Ne sećam se skoro ničega sa tog letovanja, osim da smo sestre i ja imale druga sa kojim smo se igrale kozmetičkog salona na plaži i lakirale mu nokte,” priča kroz smeh Hajdi.


Ed i Hajdi su se venčali 2017. godine, a na medeni mesec su otišli, naravno, u Tursku. Baš tamo gde su se i prvi put upoznali.

mondo.rs

Danas objavljeno

Pamela ne misli ništa dobro o seriji o njenoj vezi sa Tomijem Lijem, naprotiv

Zeljka

Vlada SAD moli građane da ne sipaju benzin u kese

Zeljka

Televizija i serija “Prijatelji”: Objavljen datum premijere nastavka, gledaćemo i Bekama, Lejdi Gagu, Džastina Bibera

Zeljka

Ostavite komentar