Zaprosio djevojku, pa se utopio: "Najbolji dan se pretvorio u najgori - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Zaprosio djevojku, pa se utopio: “Najbolji dan se pretvorio u najgori

Stiven Veber iz Luizijane, utopio se, pošto je, tokom odmora u Tanzaniji, želio da, na nesvakidašnji način, zaprosi svoju djevojku.

Keneša Antoan i Stiven Veber, boravili su u posebnom smeštaju, u drvenoj kolibi koja je delimično potopljena kako bi turistima omogućavala pogled pod okeanom.

Na snimku koji je objavljen, vidi se trenutak kada je Veber otplivao do “podvodnog prozora“, pre nego što je uzeo list papira na kojem je devojci izjavio ljubav i pitao je da se uda za njega.

“Jedan dah nije dovoljan da ti kažem sve što volim kod tebe. Ali, sve što volim kod tebe, svaki dan volim više“, pisalo je sa jedne strane papira.

Veber je potom okrenuo drugu stranu papira na kojoj je pisalo: „Hoćeš li, molim te, da budeš moja žena? Udaćeš se za mene?“.

Mladić je zatim izvadio iz džepa verenički prsten i nestao iz kadra. Keneša je ubrzo na Fejsbuku objavila snimak, iz komenatar: “Da! Da! Da!“

Ali kasnije je objavila da je Stiven preminuo jer “nije uspeo da izroni iz vode“. Vlasti SAD su potvrdile da je američki turista preminuo u Tanzaniji, ali bez detaljnijih informacija.

“Nisi izronio i nisi čuo moj odgovor. On glasi – da, milion puta – da! Udaću se za tebe! Najbolji dan našeg života pretvorio se u najgori, u najokrutniji splet sudbine koji se može zamisliti“, objavila je nesuđena Veberova supruga Keneša Antoan.

Danas objavljeno

Kelvin Klajn uživa sa dečkom – muzika, vino, salata

Zeljka

Da li su PAUCI dobri ili loši za kuću? Mogu da ukažu na OVAJ veliki PROBLEM u domu

Zeljka

Princeza Dajana je uvijek poručivala SPECIFIČNU KAFU: Kako je glasila porudžbina

Zeljka

Ostavite komentar