Zaobilaze se u širokom luku: Zašto Dara Bubamara i Lepa Brena ne pričaju? - BIGportal.ba
Ex Yu

Zaobilaze se u širokom luku: Zašto Dara Bubamara i Lepa Brena ne pričaju?

Pjevačice su, navodno, počele da se izbjegavaju još 2018. godine, a sada to čine i u Monte Karlu!

Odnos Dare Bubamare i Lepe Brene navodno je na staklenim nogama, toliko, da se pevačice izbegavaju i na luksuznim lokacijama preko grane, kad se nađu negde u isto vreme. Njihov sukob traje godinama unazad.

Varnice su, navodno, sevnule nakon Breninog koncerta u Areni 2018. godine, kad je Dara “napala” koleginicu da ju je iskopirala. Brenu je to ostavilo u šoku i distancirala se od Dare, bez ikakvih komentara. Danas se, u širokom luku zobilaze i u Monte Karlu, gde obe letuju. 

“Otkada nisu uspele da se dogovore oko izdavanja njenog albuma, one ne razgovaraju. Tada je Dara bila jako ljuta i tvrdila da gazdaricu ‘Granda’ više ne želi da vidi, a pošto se posvađala i sa Sašom Popovićem, raskinut je ugovor sa ‘Grandom’. Brena joj je više puta prelazila preko raznih priča i uvreda koje su do nje dolazile od Dare, ali Dara nije reagovala. Ona zna da Dara nije loš čovek i da joj je brži jezik od pameti, ali nakon koncerta u Areni nije htela da se miri”, tvrdi dobro informisani izvor za list “Svet”, a prenose domaći mediji.

U Monte Karlu se Brena, inače, družila sa kumom Borisom Bekerom, koji tamo ima kuću.
 
 
Izvor: Mondo

Danas objavljeno

Milica Dabović prodaje svoje i sestrine košarkaške dresove

V.R.

Ana Ivanović je superžena: Evo kako bivša teniserka provodi dane kod kuće

V.R.

Ana Korać pokazala “ZVIJER” od 50.000 evra! Evo čime se starleta počastila!

V.R.

Ostavite komentar