"Žao mi je što su glupo smijenili Prosinečkog" - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Žao mi je što su glupo smijenili Prosinečkog”

Iskusni hrvatski trener Ćiro Blažević (84) izjavio je da je razočaran odlukom čelnika FS BiH da smene Roberta Prosinečkog sa mesta selektora reprezentacije.

Mediji u Sarajevu su proteklih dana spekulisali kako je upravo Blažević jedan od kandidata da nasledi svog nekadašnjeg učenika iz Dinama, a čini se Blažević tako nešto nije demantovao.

Žao mi je što su imali tako glup refleks pa su smenili Roberta Prosinečkog jer bi on u dve utakmice sigurno napravio što su očekujemo i želimo. Sa tim se ne slažem“, ljut je popularni Ćiro.

On je u razgovoru sa N1 rekao kako bi voileo da “uveseli navijače BiH”, čime je samo potvrdio da želi da se vrati na mesto selektora reprezentacije koju je nekada vodio.

Jako sam zadovoljan, srećan i ponosan na način na koji su navijači reagovali na utakmici sa Italijom, posebno kada sam čuo da skandiraju ‘Ćiro, Ćiro’! Ukočio sam se. Godine su prošle, a oni me se i dalje sećaju. Radi njih bih došao i napravio im veselje kakvo zaslužuju“, izjavio je Blažević, koji je dodao i da Prosinečki nije bio podržan “onako kako je trebalo”.

Danas objavljeno

Di Marija “pakovao”, Vlahović i Rabio pogađali

Vanja A

Siti “napunio mrežu” Danaca, Dortmund razbio Sevilju – “golčina” u Madridu

Vanja A

PSŽ zaustavljen,potop Milana u Londonu

Vanja A

Ostavite komentar