"Žao mi je što nisam uspio da svratim da se vidimo" - BIGportal.ba
Ex Yu

“Žao mi je što nisam uspio da svratim da se vidimo”

Glumac Miloš Biković obratio se putem video snimka mladoj koleginici Biljani Čekić, zvezdi filma “Dara iz Jasenovca”, i uputio joj lepe reči.

https://www.instagram.com/p/CMKeOM8Haz7/

Miloš je trinaestogodišnjoj Biljani ispunio želju – poslao joj je snimak u kom je naveo da jedva čeka da je upozna, te joj čestitao na velikom uspehu. On je dodao i da se nada da će imati priliku da sa Biljanom sarađuje u budućnosti.

– Draga koleginice Biljana, želeo bih da te ovim putem pozdravim i da ti kažem da mi je žao što danas nisam uspeo da svratim da se vidimo, zato što nisam u Beogradu, i nadam se da ćemo se uskoro upoznati i videti i sresti. Druga stvar, želeo bih da ti čestitam na filmu. I treća stvar, nadam se da ćemo se uskoro sresti u kadru, jer verujem da ćeš imati uspešnu glumačku karijeru i da ćemo uskoro negde zaigrati zajedno. Veliki pozdrav za tebe – poručio joj je Biković.

Biljana je ovaj snimak podelila na svom profilu, ne skrivajući sreću i uzbuđenje.

– Hvala ti što si mi ulepšao dan, godinu, život. Volim te, hvala na svemu (i dalje ne verujem) – odgovorila je Biljana Milošu.

Podsetimo, Biljana Čekić, trinaestogodišnja devojčica iz sela Sreflije kod Kozarske Dubice oduševila je naciju ulogom male Dare u filmu “Dara iz Jasenovca”, a kako je potom izjavila, sigurna je da u budućnosti želi da se bavi glumom i da upiše Fakultet dramskih umetnosti.

Danas objavljeno

Dragana slavi rođendan, čestitke stižu sa svih strana!

Vanja A

Ovo je prvi muž Verice Rakočević

Vanja A

Milica Pavlović sanjala Novaka: “Nije hteo da mi da autogram”

Vanja A

Ostavite komentar