Zanosna Salma Hayek pozirala u Rovinju, dobila više od 400 hiljada lajkova - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Zanosna Salma Hayek pozirala u Rovinju, dobila više od 400 hiljada lajkova

SALMA HAYEK sa svojim mnogobrojnim fanovima na Instagramu podijelila je dvije fotografije iz Rovinja, gdje je stigla na snimanje filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”, koji bi se trebao naći u kinima sljedeće godine.

Holivudska zvijezda pozirala je u cvjetnoj haljini s raspuštenom kosom na brodu, a fotografiju je podijelila sa svojih više od 9,6 miliona pratilaca na Instagramu te je za manje od 24 sata dobila više od 400 hiljada lajkova za nju, a javili su joj se i brojni fanovi iz Hrvatske.

Na setu holivudskog filma juče su snimljeni Ryan Reynolds te Samuel L. Jackson, a potom se oglasio i na društvenim mrežama, što su prenijeli i brojni strani mediji. “Ova lokacija izgleda obećavajuće. Hrvatska je lijepa na prvi pogled”, napisao je Jackson na Instagramu nakon što je stigao u Rovinj te objavio tri fotografije iz tog istarskog gradića.

“Stigli smo na novu čarobnu lokaciju”, napisala je Salma Hayek uz fotografiju na kojoj je u Jacksonovom zagrljaju, prvu koju je podijelila iz Hrvatske.

 

Index

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar