Žandarmerija blokirala ceo kraj; Otkriveno novo mesto zločina? - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Žandarmerija blokirala ceo kraj; Otkriveno novo mesto zločina?

Bezbednosne snage Srbije nastavile su danas akciju hapšenja pripadnika grupe Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja.

Za jednog od članova njegove grupe sumnja se da se krije u Ritopeku, pa su to mesto blokirali članovi Žandarmerije sa dugim cevima.

Sumnja se da su u toj vikendici vršeni zločini, a pojedin mediji objavili su da je policija tamo navodno pronašla tragove krvi i spaljivanja.

Mediji prenose da je policija opkolila deo Ritopeka u kom se nalazi objekat za koji se pretpostavlja da ga je koristila grupe Velje Nevolje i ne dozvoljava nikome da priđe, a prolaznici se legitimišu.

Komšije iz okolnih kuća, kako su rekli, ne znaju da li je neko živeo u tom objektu.

Pre nekoliko dana, dobro obavešteni izvor naveo je da su pronađene tri štek vikednice, koje se tretiraju kao mesta zločina.

“One se nalaze između Loznice i Gornjeg Milanovca, a u njima je pronađeno mnogo dokaznog materijala”, rekao je izvor.

U stanu Veljka Belivuka pronađeno je i 60.000 evra u kešu.

Podsećamo, ranije danas, sudija za prethodni postupak Specijalnog suda doneo je odluku o određivanju pritvora Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću i još 18 osumnjičenih za neovlašćenu proizvodnju i trgovinu narkoticima i nedozvoljeno držanje oružja.

Pritvor je određen po svim tačkama zakona, a to su opasnost od bekstva, uticaj na svedoke, kao i bojazan da će uticati na svedoke ili ponoviti krivično delo. Određeni članovi grupe terete se za čak tri teška ubistva.

B92

Danas objavljeno

Blokirana pumpa u Banjaluci, mladić nasmrt izboden

Vanja A

Snažan zemljotres ponovo uzdrmao Stolac

Vanja A

Drama u centru Sarajeva: Pucali na autobus, putnici prestravljeni pobjegli

Vanja A

Ostavite komentar