"Zakolji srpsku decu" i "Ubij Srbina" ponovo na plakatu Pupovca - šta je rekao na to? - BIGportal.ba
Region Vijesti

“Zakolji srpsku decu” i “Ubij Srbina” ponovo na plakatu Pupovca – šta je rekao na to?

Na predizbornom plakatu Milorada Pupovca i njegove SDS S u Zagrebu ispisani su ustaški simobili i poruke “Zakolji srpsku decu” i “Ubij Srbina”, javlja Indeks.

Nakon uništavanja plakata za izbore za Evropski parlament, oglasio se Pupovac na Fejsbuku, gde je poručio da je Zagreb njegov grad, a da to nije poruka njegovog grada.

“Zagreb, moj grad. Grad moje dece, mojih studenata i mojih prijatelja. Grad koji mi je dao koliko i moji roditelji. Grad kojem dajem koliko deca mogu dati roditeljima. Ovo nije poruka mojeg grada. Zagreb je i Zagreb”, poručio je Pupovac.

Reagovao je i SDS S, koji je na istoj društvenoj mreži upitao “Koliko bednik treba da budes da bi ovo napisao?”

“Zakolji srpsku đecu” i “Ubij Srbina”, poručuje nam ”nepoznati počinitelj” i ljubitelj ustaštva u Zagrebu, na raskrsnici kod Zagrepčanke. Neće nas preplašiti! Izaći ćemo na izbore i glasati za listu 24 i ljude koji će se boriti protiv ljudi koji bi decu ponovo klali…”, navode u toj stranci.

Ranije je objavljeno da su u Rijeci, na više mesta, pokidani plakati s fotografijama Pupovca i natpisom ispisanim pola ćirilicom pola latinicom “Rođen u Hrvatskoj”, a u Zagrebu i plakat s fotografijom Dejana Jovića.

Danas objavljeno

Turska bjesna zbog Ukrajine: Imaju jedan zahtjev

M.

Izjava Turkovićeve dokaz da se raspala spoljna politika BiH

M.

Navijači u Australiji skandirali: Za dom spremni

M.

Ostavite komentar