Zainteresovani ste za posao u Istri? - BIGportal.ba
PR Oglasi

Zainteresovani ste za posao u Istri?

DEKRA organizuje sajam zapošljavanja u Banja Luci u Hotelu Jelena u utorak 10.12.2019. godine, s početkom u 16:30h.

Ako Vas zanima sezonski posao na obalama Jadranskog mora, ”Plava Laguna” Vam nudi priliku da radite u jedinstvenom ambijentu.

”Plava Laguna” d.d već 60 godina nudi usluge ugostiteljstva i turizma u Hrvatskoj. U svojim hotelima, resortima i kampovima zapošljavaju 1000 stalnih radnika i 2000 sezonskih radnika različitih zanimanja. Nalaze se u Poreču i Umagu

Tokom 2019. u Plavoj Laguni je radilo više od 500 novih radnika iz Bosne i Hercegovine, koji su se prijavili za posao na sajmovima zapošljavanja Plave Lagune održanim u Tuzli, Doboju, Zenici, Brčkom, Banja Luci i Novom gradu.

Tražimo i zapošljavamo veliki broj radnika svih dobnih skupina na više od 20 različitih radnih mjesta: konobare, servire, kuhare, pomoćno osoblje u kuhinji, sobarice, spremačice, recepcionere, portire, vrtlare, radnike u praonici rublja, kućne majstore (električari, vodoinstalateri), redare na bazenu i mnoge druge.

Naglašavamo da za navedene poslove nije bitna stručna sprema niti prethodno radno iskustvo (izuzev električara i vodoinstalatera koji moraju imati relevantnu stručnu spremu).

Svojim sezonskim radnicima ”Plava Laguna” obezbjeđuje stimulativno okruženje i radne uvjete, besplatan smještaj i tri obroka dnevno, radnu odjeću te vraća troškove prijevoza.

Uz mjesečnu plaću, radnicima se na kraju rada isplaćuje godišnja stimulacija (božićnica) u iznosu od 40 EUR za svaki odrađeni mjesec.

Važno je znati da za sve državljane Bosne i Hercegovine, Plava laguna organizuje sve potrebno za dobivanje radne dozvole i legalan rad u Republici Hrvatskoj.

DEKRA poziva sve zainteresovane da dođu na naš sajam zapošljavanja u utorak 10.12.2019. godine s početkom u 16:30h. Sajam će se održati u Banja Luci u prostorijama Hotela Jelena.

Svi prisutni će imati priliku da se upoznaju sa uslovima i načinom rada kompanije ”Plava laguna”. Zainteresovani kandidati će moći odmah da se prijave za posao.

Za više informacija možete nas kontaktirati na broj telefona +387 33 29 52 54 ili na e-mail posao.ba@dekra.com

Danas objavljeno

Bingo nastavlja sa investicijama na području Kalesije

Vanja A

Nagradna igra „Visa karticom plati, u Dubai svrati“

Vanja A

Gotovinski krediti Nove banke sa fiksnom kamatnom stopom

Vanja A

1 Komentar

Ivan 9 Decembra, 2019 at 2:40 pm

Može li se znati otprilike kolike su plaće u pitanju?

Odgovori

Ostavite komentar