Zahvaljujući virtuelnoj realnosti ZAPLESAO SA POKOJNOM SUPRUGOM i sve rasplakao - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Zahvaljujući virtuelnoj realnosti ZAPLESAO SA POKOJNOM SUPRUGOM i sve rasplakao

Video snimak, koji je urađen kao dio televizijskog dokumentarca “Aj met ju”, prikazuje Južnokorejca Kim Jung-Soua koji se ponovo “susreo” sa svojom suprugom pomoću virtuelne realnosti, mnoge je ostavio u suzama.

Učestvovanje u ovom dokumentarcu ožalošćenim članovima porodice omogućilo je da se ponovo sastanu sa svojim voljenima, piše Unilad.

Bilo je potrebno šest mjeseci kako bi susret ovog para bio što realniji, jer je bilo potrebno rekreirati razne pokrete, interakciju i glas Kimove supruge. To je postignuto pozajmljivanjem glasa od glumice, kako bi zvuk bio što bliži zvuku glasa Kimove supruge.

Kako prenosi “Jahu”, Kimova supruga je preminula usljed teške bolesti, a on sada samostalno podiže njihovo petoro djece.

Njegova velika želja bila je da još jednom, posljednji put, vidi svoju suprugu, kako je naveo, makar njenu sjenku.

Jong-jun, Kimova najstarija kćerka govorila je o odnosu njenih roditelja.

– Povremeno bi je poljubio dok radi, jede ili gleda televiziju. Čak i kada je moja majka bila bolesna i izgubila kosu, otac bi joj govorio da je lijepa i nosio je kuda god je trebalo – objasnila je ona.

Na snimku se vidi Kim kako pleše sa virtuelnom verzijom svoje supruge, a njegove suze i jecaji nikoga nisu ostavili ravnodušnim, prenosi Blic.

Danas objavljeno

Oboren rekord na OnlyFans – ali postoji veliki problem

Vanja A

Najveći glečer na svijetu više ne postoji: Bio je težak milijardu tona, razbio se na nekoliko dijelova

V.R.

Javila se starleta koja je uništila vjeridbu Džej Lo i Aleksa

V.R.

Ostavite komentar