Zabrinuti otac uputio pismo bivšem "broju 1": Nisam vidio sina više od dva mjeseca - BIGportal.ba
Sport Tenis

Zabrinuti otac uputio pismo bivšem “broju 1”: Nisam vidio sina više od dva mjeseca

Jedan zabrinuti otac podelio je sa svetom pismo posvećeno teniskoj akademiji Huana Karlosa Ferera.

Manuel N. je objavio da mu je sin ostao “zarobljen” u Alikanteu, na teniskoj akademiji bivšeg prvog igrača planete.

On je izneo frustraciju zbog toga što sina nije video više od dva meseca, ali i spokoj jer mu je sin u dobrim rukama.

Njegovo pismo vam prenosimo u celosti.

“Ja sam otac dečaka koji je došao na akademiju u septembru. On je sa sobom poneo sve snove i uverenja koje može da ima mladi. Nažalost, u martu, ka konsekvenca kovida-19, deo njegovih ciljeva, turnira, turnira i sportskih uspeha je delimično umanjen.

Ali, sve stvari u životu imaju pozitivnu stranu i, posle nakon dva meseca koliko nismo mogli da vidimo našeg sina, sigurni smo da smo doneli pravu odluku početkom školske godine odlaskom u ‘Equelite’. Uprkos neizvesnosti, sigurni smo da nema boljeg mesta u kojem naša deca mogu da budu. Ova akademija je ne samo mesto na kojem se uči tenis, već način života, životnih vrednosti i mesto gde dečaci i devojčice mogu da izrastu u dobre, zdrave i predane ljude.

Od dana kada je vanredno stanje objavljeno, Vama nije bio problem da se ‘zaključate’ sa našom decom i napravite svoju porodicu. Ove reči su zahvalnost vama koji činite ovu izuzetnu grupu, to je moja zahvalnost i zahvalnost moje porodice.

Huanu Karlosu Fereru, Toniju Kaskalesu, Injaki, Loli, Ameliji, Karmelu, svim trenerima, kuvarima, učiteljima – zauvek ćemo vam biti zahvalni i, uprkos teškim vremenima, nastavićemo da se uzdamo u ovu sjajnu porodicu i ovo razumevanje života”.

Akademija Huana Karlosa Ferera funkcioniše već više od 25 godina i iza sebe ima igrače kao što su Pablo Karenjo Busta i Karlos Alkaras Garfija.

Danas objavljeno

Partizan raskida ugovor sa Amerikancem: Plejmejker odlazi – nije zadovoljio!

D

Argentinci i Poljaci pobjedama otvorili drugu fazu SP

D

Česi osporavaju Ronalda: Nije rekorder, Bikan postigao 821 gol

D

Ostavite komentar