Zabluda: Poljubac na kiši nije romantičan - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Zabluda: Poljubac na kiši nije romantičan

Mnogo toga se promijenilo i u odnosima polova, pa danas zaljubljene ne obaraju s nogu iste stvari kao nekada. Scene koje na filmu djeluju romantično u stvarnom životu mogu biti prilično neprijatne

ROMANTIKA nije nestala ali se mnogo toga promenilo i više nas ne obaraju s nogu iste stvari kao ranije. Ali još postoje oni koji veruju da je vrhunac romantike iznajmljivanje aviona, emotivna poruka na bilbordu prekoputa zgrade u kojoj živi voljena osoba, iznenadno putovanje ili objavljivanje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama… Ovo su samo neke zablude o romantici.

Mada će poljubac na kiši u filmovima mnoge raznežiti, zaboravite na to u stvarnom životu. Činjenica da se nalazite negde gde je hladno i pada kiša, može samo da vam pokvari raspoloženje, a ne i da taj trenutak učini čarobnim. Ukoliko planirate da zaprosite devojku, ne činite to ispred Ajfelovog tornja u Parizu. Grad svetlosti je svakako romantičan, ali je krajnje nemoštovit potez za tako važan i odlučan korak. Budite kreativniji, smislite nešto originalnije što će vaša partnerka pamtiti ceo život.

Izvor: Novosti

Danas objavljeno

Zašto je snijeg bijele boje?

D

Čudesna žena slavi 80. rođendan: Zanimljive činjenice koje niste znali o Dajani, princezi Amazonki

D

Zapanjujuće istine o novcu: Šta će bankomat na Antarktiku? Koliko novčanica se štampa za Monopol?

D

Ostavite komentar