Za zgodnim plivačem uzdišu žene širom svijeta - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Za zgodnim plivačem uzdišu žene širom svijeta

Mnogi ga nazivaju Apolonom iz bazena.

Pored svojih atletskih sposobnosti, određeni sportisti su veoma popularni, kako zbog svojih uspeha, tako zbog izgleda i atletske građe.

Nižu profesionalne uspehe, ali njihova pojava pleni harizmom i lepotom, te često možemo da čujemo uzdahe i komentare da su “zaista prezgodni”, “odlično izgledaju”, “Apoloni”…

U stranim medijima, određeni Olimpici su već dobili status veoma atraktivnih ličnosti, među njima jedno ime posebno dominira.

U pitanju je, naravno čuveni američki plivač Kejleb Dresler. Nazivaju ga o “najboljim sportistom još od Majkla Felpsa”. Višestruki je Olimpijski pobednik i svetski rekorder, već se okitio zlatom u Tokiju. Ovaj 24-godišnji sportista, ne uživa da bude u centru pažnje van bazena, pišu mediji.

I koliko god žene uzdišu za njegovom pojavom, njegova ljubav je ipak usmerena na suprugu Megan koju zna još od srednje škole.

Tetovaže koje se nalaze na njegovom telu imaju posebno značenje: “Imam medvede, pomorandže, cveće magnolije. Dosta toga je posvećeno Floridi”, rekao je jednom prilikom.

Zanimljivo, ali plivanje nije bila njegova prva ljubav. U intervjuu za “Mad Rabbit”, priznao je da fudbal i da “to još uvek jeste”.

Važi za izrazito sentimentalnu osobu. Naime, čuva maramu od svoje pokojne profesorke matematike iz srednje škole za koju smatra da je dosta uticala na njegov život: “Ovaj detalj je bio blizu mene na svakoj trci i tako će ostati i sve dok ne završim karijeru. “

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar