Za vozače formiran privremeni kružni tok kod “Lesnine” - BIGportal.ba
Banja Luka

Za vozače formiran privremeni kružni tok kod “Lesnine”

U okviru izgradnje velike kružne raskrsnice kod „Lesnine“, krajem prošle sedmice počeo je da funkcioniše kružni saobraćaj, kao privremeno rješenje do završetka ovog projekta.

Prošlog četvrtka pušten je u saobraćaj privremeni kružni tok koji će biti u funkciji sve dok u potpunosti ne bude završena kružna raskrsnica – ističu u preduzeću „Niskogradnja“ koje izvodi radove.

Na ovoj lokaciji trenutno se radi na izmještanju podzemnih elektro i vodovodnih instalacija, a iz „Niskogradnje“ apeluju na vozače da imaju strpljenja i da voze u skladu sa privremenom saobraćajnom signalizacijom, jer se na terenu nalazi veći broj mašina i radnika.
Ovo je jedanesta kružna raskrsnica koja se gradi u zadnje tri godine, a realizuje se u saradnji Grada i Puteva RS. Vrijednost investicije iznosi oko 1,3 miliona KM.

Uporedo sa realizacijom ovog projekta, obližnja saobraćajnica u Ulici Ivana Gorana Kovačića biće proširena na četiri trake, kako bi se kompletirala poveznica istočnog i zapadnog tranzita, od novog mosta u Obilićevu pa do kružnog toka na zapadnom tranzitu prema naselju Petrićevac.

SrpskaInfo

Danas objavljeno

Planirana isključenja električne energije za 20.10.2021. godine

Vanja A

Ilić: Nastavak sjednice Skupštine grada Banjaluka 26. oktobra

M.

Više ulica u Banjaluci dobija novu rasvjetu: Svijetlo za prigradska i seoska naselja

M.

Ostavite komentar